Av ytterlår, skuret i bitar. knippe oregano. knippe oregano. 800 gr – 1 kg ytterlår. Peppra, salta, lagerblad, häll i fond eller kalvbuljong, lite outspädd viltfond, röda vinet, låt koka en 20 min, lägg därefter i resten av morötterna paprikan fin hackan timjan och oregano låt det koka ytterligare 20-25 min. 1 kg ytterlår
500 g ytterlår av älg. Älgpaté 500 g ytterlår av älg 200 g kycklinlevermousse 120 g jägarbacon 1 äpple 150 g gul lök 1 ägg 1 dl creme fraiche färsk timjan, en halv kruka och finhackad oregano, kanske en msk torkad salt, kanske knappt en matsked, peppar 3-4 nävar förvällda gula kantareller smör och olja. 500 g ytterlår av älg. 500 g ytterlår av älg
Servera steken varm eller kall med sås,grönsaker och potatis 1,5 kg benfritt nötkött av rostbiff,fransyska,högrev,innanlår eller ytterlår. 2 tsk oregano eller timjan
ytterlår. oregano. 55 -60 g högrev eller ytterlår. 1/2 oregano. 1 Kg högrev eller ytterlår. 2 tsk oregano. 55 -60 g högrev eller ytterlår. 1/2 oregano. 2 tsk oregano
55 -60 g högrev eller ytterlår. 1/2 oregano. 1 Kg högrev eller ytterlår. 2 tsk oregano. 55 -60 g högrev eller ytterlår. 1/2 oregano. 1 Kg högrev eller ytterlår. 2 tsk oregano