Ytterlår lime recept

Grillat vildsvin

Grillat vildsvin

Gärna nötytterlår. KALL SÅS 3dl turkisk yoghurt1st lime, skalet och saften1msk flytande honungsvartpepparsalt1st salladslök, finhackad. 1st lime
Midvintergryta

Midvintergryta

ytterlår etc). Pressa saften ur limefrukten. 1 stor lime (eller två små). Skär köttet i lämpliga bitar. Bryn i en stekpanna
Vildsvinschili med choklad, jalapeño och gurksalsa

Vildsvinschili med choklad, jalapeño och gurksalsa

Ingredienser 1 portion 2 portioner 3 portioner 4 portioner 5 portioner 6 portioner 7 portioner 8 portioner 9 portioner 10 portioner 11 portioner 12 portioner 13 portioner 14 portioner 15 portioner 16 portioner 17 portioner 18 portioner 19 portioner 20 portioner 800 gram fransyska , eller ytterlår 2 st limefrukter , saften 0,5 dl farinsocker 5 st enbär , krossade 1 dl espressokaffe , eller 2 dl starkt bryggkaffe 1 st jalapeño , gärna ugnsrostad i 200 grader i 10 minuter 1 st salt 400 gram krossade tomater , eller färska, hackade tomater 4 st vitlöksklyfta(or) , skivade 3 st Schalottenlök(ar) , hackade 2 flaska(or) Öl , (à 33 cl) 100 gram mörk choklad , hackad 0 st peppar Gurksallad 1 st lime , saften 1 nypa(or) strösocker 0 salt , efter smak 0,5 st röd chili , finhackad 1 st salladslök(ar) , med stjälk, i tunna ringar 1 st gurka , skalad och grovhackad Köp receptet

Vildsvinschili med choklad, jalapeño och gurksalsa

2 st limefrukter , saften. 800 gram fransyska , eller ytterlår. 1 st lime , saften. Lägg alla ingredienser till chilin utom chokladen i en stor kastrull och låt sjuda under lock i ca 3 timmar
Chili med tomat- och bönsallad

Chili med tomat- och bönsallad

Blanda tomater, gurka, rödlök, bönor, limesaft och myntablad. 700 g Scan Ekologiska grytbitar av ytterlår. saften av 2 lime