Vildsvinschili med choklad, jalapeño och gurksalsa
Ingredienser 1 portion 2 portioner 3 portioner 4 portioner 5 portioner 6 portioner 7 portioner 8 portioner 9 portioner 10 portioner 11 portioner 12 portioner 13 portioner 14 portioner 15 portioner 16 portioner 17 portioner 18 portioner 19 portioner 20 portioner 800 gram fransyska , eller ytterlår 2 st limefrukter , saften 0,5 dl farinsocker 5 st enbär , krossade 1 dl espressokaffe , eller 2 dl starkt bryggkaffe 1 st jalapeño , gärna ugnsrostad i 200 grader i 10 minuter 1 st salt 400 gram krossade tomater , eller färska, hackade tomater 4 st vitlöksklyfta(or) , skivade 3 st Schalottenlök(ar) , hackade 2 flaska(or) Öl , (à 33 cl) 100 gram mörk choklad , hackad 0 st peppar Gurksallad 1 st lime , saften 1 nypa(or) strösocker 0 salt , efter smak 0,5 st röd chili , finhackad 1 st salladslök(ar) , med stjälk, i tunna ringar 1 st gurka , skalad och grovhackad Köp receptet
www.tasteline.com