Filén kan bytas till ytterfilé eller kycklingfilé. 4 personer700 g fläskfiléolja till stekning 3 dl grädde 1 msk kalvfond 1 msk dijonsenap 1 1/2 tsk torkad dragon 1 tsk honung lite citron eller vinäger salt och peppar Skiva filén och stek i oljan. 700 g fläskfiléolja till stekning
Lägg på ytterfilén och fördela fyllningen ovanpå. 600 g fläskfilé. 600 g fläskfilé. Är det fler än jag som tycker att det råder fullständig mat- och bakhysteri på tv
Det blev en stekt ytterfilé istället, som fick simma i balsamicosås. Ytterfilé i balsamicosås. 1 paket ytterfilé eller fläskfilé. 1 paket ytterfilé eller fläskfilé
Rökt fläskfilé med hjortronsås. Rökt fläskfilé med hjortronsås. Skär 1 *fläskfilé i tjocka skivor och lägg skivorna i 1-1,5 dl marinad av *Santa Maria hoisinsås blandad med några teskedar *rökarom (hickory rökextrakt på flaska)
Jag använde fläskytterfilé och det blev riktigt bra det också. (Om man använder fläskytterfilé kan man låta köttet eftersteka med lite vatten under lock för att bli mörare) Ta upp köttet och stek strimlad purjo, tärnad paprika och hackad vitlök
Vill man använda fläskfilé istället för fläskytterfilé så går det självklart bra. Här kommer ett tips inför helgen på en riktigt god maträtt med fläskytterfilé i en smakrik sås
Måndag idag och ledig dag eftersom jag jobbat i helgen. Idag visar termometern endast -15 grader, men det blir en innedag ändå tror jag, har nämligen planerat att städa huset
Lägg ytterfiléskivorna i en ugnsform. Skär ytterfilén i ca 1 cm breda skivor och stek dem i matfettet, ett par minuter på varje sida (det ska inte bli färdigstekt. 400 g fläskytterfilé
Baconlindad fläskfilé med blomkålsmos och morots-/. Idag bjuder jag på en riktigt krämig senapssås (jo, såsen var god) som serveras tillsammans med fläskytterfilé, broccoli och ris