Mix the juice with vinegar, soy, mustard, olive oil and Greek yogurt. Pochera ägget. När tiden passerat tar du upp ägget och lägger det i en skål med kallt (is-)vatten för att stoppa tillagningen
Ta ut och lägg på tallrik, servera med vispad yogurt/kvarg/keso med lite bär eller annat du gillar. Lägg alla ingredienser (förutom äpple) i en bunke och stavmixa
Blanda yogurten med lite finhackad vitlök och salt, ställ kallt. Blanda färsen, ägget, halva den finhackade löken, det svällda brödet, vegeta, salt och 1 tsk cayennepeppar till en jämn smet. 1 ägg
Rör socker, ägg och yoghurt till en jämn smet, pressa i limen och riv ner skalet. 2 ägg. 125 g Turkisk yoghurt (kesella eller naturell yogurt). 2 ägg 2 dl strösocker. 125 g Turkisk yoghurt (kesella eller naturell yogurt)
Jag har testat att baka med turkisk yogurt nån gång då kvargen var slut, det gick bra det med, men då tappar brödet en del av proteininnehållet såklart