Yoghurtglass smör recept

Yoghurtglass med vit choklad, hjortron och nötcrunch

Yoghurtglass med vit choklad, hjortron och nötcrunch

Yoghurtglass200 g vit choklad 3 ägg 2 msk strösocker 2 dl vispgrädde 2,5 dl turkisk yoghurt. Nötcrunch100 g smör 1 dl rörsocker 1 dl vetemjöl 50 g sötmandel 50 g cashewnötter 50 g solroskärnor 2 msk ljus sirap
Sommarfrestelser

Sommarfrestelser

Hemrörd hallon/yoghurtglass, rostade fänkålsfrö och karamell maräng(frozen yoghurt). Vänd ner smör och olivolja

Fattiga Riddare, Moppedate & YoghurtBar

Kalaset avslutades med en dansuppvisning och efter det åkte vi till YoghurtBar, denna gången till Linnégatan (finns även på Kungsgatan) och för er som inte har sett detta innan så köper man alltså yoghurtglass här med massor av tillbehör
Solrosfrallor

Solrosfrallor

Jag passade även på att köpa yoghurtglass denna varma dag, man måste ju passa på. Servera frallorna med smör och ost
Kladdkaka med Yoghurtglass

Kladdkaka med Yoghurtglass

Rör ner mjöl och det smälta smöret/chokladen. 4 ägg 4 dl socker 2½ dl mjöl 200 gram smör 200 gram mörkblockchoklad Smält smör och blockchoklad tillsammans. Yoghurtglassen 4 dl naturell yoghurt 2 tsk vanillinsocker 3 msk florsocker 2 bananer 1 pressad apelsin 1 pkt Hallon och Blåbär, 200 g Blanda bananerna med apelsinsaften i en mixer eller matberedare. 200 gram smör
Årsresumé 2013

Årsresumé 2013

thumbprint cookies med kola och flingsalt, yoghurtglass med fädersmak och smultronsås (som passar helt perfekt en varm sommardag

Österlen och en ljuvlig pannacotta

Jag åt vanilj- och muscovadopannacotta med rabarber- och yoghurtglass. Till detta nybakad surdegsbaguette, potatissallad, syrlig tomatsallad, rödbetor, grönsallad, kryddsmör och kalla såser
Smaskig ananascurd!

Smaskig ananascurd!

Jag tror att den här curden hade varit fantastisk att ha som rippel i en hemgjord glass eller yoghurtglass

Smultron och yoghurtglass med brittle

Smörj en silpatmatta eller ett bakplåtspapper med smör. Lägg upp yoghurtglassen på talltrikar. Ta fram yoghurtglassen ca 10 minuter före servering, stjälp upp den och skär i skivor