Måste allt ta och göra lite yoghurtglassmed citron också. Har inte gjort glass på yoghurt tidigare, har varit rädd för att det skulle bli isigt och smaklöst, men oj så fel man kan ha, det blev riktigt gott, trots att den varken innehåller äggulor eller vispgrädde, men sedan så gillar jag ju mango också
Är man sugen på något uppfriskande till efterrätt ikväll istället, eller vilken annan kväll/morgon/dag som helst för den delen, är denna yoghurtglass ett hett tips
Tropisk sorbet med nyttiga acerola och Hallon och blåbärs yoghurtglass. Har du inte glassmaskin så bara rör ihop och häll upp i glassformar, funkar det med
Kalaset avslutades med en dansuppvisning och efter det åkte vi till YoghurtBar, denna gången till Linnégatan (finns även på Kungsgatan) och för er som inte har sett detta innan så köper man alltså yoghurtglass här med massor av tillbehör
Dekorera med hallon. 250 gram fryst mango. 1. Häll alla ingredienser i en matberedare. Kör pulsvis i början och mixa sedan en stund tills allt blir en jämn smet