Printa ut GRANOLAPAJER MED YOGHURTFYLLNING. Nu kan du äta paj till frukost med gott samvete. De här pajerna är nämligen gjorda av typiska frukostingredienser och fyllda med naturell yoghurt och bär
NEKTARIN & JORDGUBBSPAJ MED YOGHURTFYLLNING. GLUTENFRI En söt paj med syrlig fyllning. Du kan fylla den med blandade bär också om du vill, men snåla inte med vaniljpulvret
Jag använde smörkräm (smör, mjölk och florsocker), lemon curd och sedan en yoghurtfyllning gjord på yoghurt, frysta hallon, smör och florsocker (Gör du en smörkräm kan du göra lite extra och sedan blanda i yoghurt och bär)
Yoghurtfyllning. Dela för småbitar och blanda med yoghurtfyllningen. YOGHURTKAKA MED GELATIN -FRÅN FAS II Ingredienser - KAKAN4 ägg3 msk havrekli2 msk maizena3 msk flytande sötningsmedel2 dl lätt yoghurt1 tsk bakpulvervaniljaromströsötningsmedelGör så härMål havrekli
Då tror jag att jag ska blanda hallon med grädd-/yoghurtfyllningen. Har ni ätit några semlor idag. Jag har faktiskt aldrig tyckt om fastlagsbullar, eller det är den vispade grädden (och mandelmassan) som jag har problem med