Det är en frusen yoghurtdessert som kan varieras med vilka frusna frukter man själv vill. Denna dessert är så perfekt för kommande soliga och varma dagar
Helt ärligt så äter jag detta även till frukost ibland med tanke på det nyttiga innehållet, men det smakar precis som vilken härlig efterrätt som helst
Hallon och yoghurtdessert. Lite i sista sekund till ikväll kanske men jag tänkte tipsa om en enkel hallondessert, om inte till idag så kanske de kan vara något och smaska på till helgen
Gjorde denna goda yoghurt med kardemumma och pistage efterrätten. Ska jag göra om den och det tror jag att jag gör så kommer jag ta mycket mindre socker i den
Börja med de kanderade mandlarna. Rosta mandlarna i en torr stekpanna tills de fått färg. Häll på socker och vatten och vänta tills allt vatten dunstar bort och mandlarna blivit lite vita
Lägg en klick iskall yoghurtdessert på varje tallrik och lägg bären runtomkring. Låt yoghurten rinna av över natten i två kaffefilter eller genom en tunn ren handduk i ett durkslag
1. Grovhacka nötterna och häll dem tillsammans med havregryn och. kokos i en stor skål. 2. Mät upp vatten, olja och honung i en kastrull och låt det koka upp,