Yoghurtbaguetter recept

Yoghurtbaguetter

Yoghurtbaguetter

Rör ut jästen i lite av vattnet (37 grader). Blanda i resten av vattnet, yoghurt, salt, socker och 1 liter mjöl
Yoghurtbaguett

Yoghurtbaguett

Rör ut jästen i lite av vattnet (37 grader). Blanda i resten av vattnet, yoghurt, salt, socker och 1 liter mjöl
Nattjästa yoghurtbaguetter

Nattjästa yoghurtbaguetter

Dag 1. Rör ihop yoghurt, jäst, salt och honung i en bunke. Tillsätt hälften av pumpakärnorna och det mesta av mjölet

Yoghurtbaguetter

Smula jästen i en skål. Tillsätt yoghurt, kallt vatten, salt, honung, hälften av pumpakärnorna och det mesta av mjölet
Små yoghurtbaguetter

Små yoghurtbaguetter

Dag 1. Smula jästen i en skål. Tillsätt yoghurt och rör ut jästen. Blanda i salt, olja, honung och mjöl. Arbeta degen väl, det ska vara en kladdig deg
Yoghurtbaguetter

Yoghurtbaguetter

Smula jästen i en skål. Tillsätt yoghurt, kallt vatten, salt, honung, hälften av pumpakärnorna och det mesta av mjölet
Yoghurtbaguetter

Yoghurtbaguetter

Yoghurtbaguetter5 st2 tsk saltdrygt ½ pkt jäst6 dl naturell yoghurt2 msk olja1 dl hela linfrön½ dl pumpakärnor, rostade4 dl grahamsmjölca 5 dl vetemjöl (eller tills att du får en smidig deg)Lös jästen i saltet

Goda Yoghurtbaguetter

4 baguetter. Ingredienser. 2 dl vatten. 25 g jäst 3 dl naturell yoghurt. 1 ½-2 tsk salt. 1 tsk socker. Drygt 1 liter vetemjöl eller dinkelsikt

Yoghurtbaguetter

När jag handlar köper jag oftast hem jäst, ganska ofta hamnar den dessvärre i soppåsen, känner ni igen detta