Med inspiration från Pannacotta och Cheesecake gjorde jag idag en helt fantastisk efterrätt - en "Frozen Yoghurt and Berry Triffle with Caramel Crunch" (förlåt, men kunde inte förklara det kortfattat på svenska)
● Mitt Kök/ Expressen named 100 Kitchen Stories as one of Sweden's best food bloggers 2016. ● Ingredient Matcher named 100 Kitchen Stories as one of Sweden's best food bloggers 2017
Innan jag går in mer på den här fantastiska frukostskålen med grekisk yoghurt toppad medbovetecrunch och blodapelsinchiasylt måste jag avslöja den lyckliga vinnaren av påsktävlingen jag höll i här på bloggen
Längtar redan frukost imorn och en skål grekisk yoghurt toppat med granolan. Kör tills allt blivit som en smuldeg med bitar och lägg över i en stor skål
Lägg i vaniljsocker, ägg och yoghurt i smuldegen och blanda allt till en slät smet. Det är en saftig och ljuvligt mjuk vaniljkaka som dansar tillsammans med syrliga hallon och frasig crunch på toppen, mumma
Efter att jag hade gjort den här salladen till min helstekta blomkål igår, hade jag quinoa och linser i kylen, och genom att blanda dem med lite extra ingredienser fick jag till några vegetariska biffar
När de torra ingredienserna rörs ihop med Rödbeta & Yoghurt lyser smeten starkt rosa ♥. Bara att röra ihop ingredienserna och hälla i en smord form eller med bakplåtspapper
För en optimal "fettisdagenfrukost" så rekommenderar jag att smaksätta laktosfri (om du vill) yoghurt eller filmjölk med steviadroppar med vaniljkrämsmak och sedan strö över detta crunch samt lite kardemumma
Om du inte har dessa steviadroppar kan du smaksätta med vaniljprotein eller liknande, och sedan är det dags att garnera din yoghurtmed detta supergoda mandemassa-crunch och färsk kardemumma