Yakiniku på renskav recept

Yakiniku på renskav

Yakiniku på renskav

Japanskt svenska. Detta är otroligt snabblagat (om du använder färdig Teriyakisås) men jag tycker att renskavsförpackningarna är ganska dyra så därför har jag inte lagat det så ofta som jag kanske skulle ha gjort om det var en annan råvara

Yakiniku på norrlänskt vis

Bryn renskavet i olja. Häll soja, vin, socker, peppar och ingefära. renskav. 1. 2. Skiva löken och låt den fräsa med tills den är mjuk och glansig

Yakiniku på norrländska

Bryn renskav i olja. Häll soya, vin, socker, peppar och ingefära låt koka i 5-10 minuter. 500 gr renskav

Yakiniku med renskav

Ta upp ett fat. , Stek renskaven i omgångar i olja i het stekpanna 2-3 min. , 450 g Renskav. Rosta sesamfrön i en torr stekpanna tills de får lite färg, passa noga