1 tesked vinäger. 1 tesked vinäger. Dinner is served. Halleluja vad gott det blev. Det kanske inte ser så supergott ut när jag gjort allt till en geggamoja typ, men jag vill ha alla smaker på en och samma gång, som en explosion av smaker i munnen liksom haha, så jag gör som ett litet barn, blandar ihop allt innan jag äter
½ dl vitvinsvinäger. ½ dl vitvinsvinäger. Koka upp en 1-2-3 lag (det vill säga vinäger, socker och vatten - ja, jag använder vinäger istället för ättika då det är lättare att hitta i Milano) och släng ner ingefäran i samma lag
2 msk vinäger. 2 msk vinäger. Jag tröttnar aldrig på fredagstacos. Tillbehören går självklart att variera härifrån till himlen, men de viktigaste tycker jag är rå lök, kladdig guacamole, köttfärs eller pull of pork, färsk chili eller syltad jalapenjo, majschips (som jag brukar krossa och lägga i tortillabrödet) och självklart tacosåsen