Idag kom jag upp med ett alldeles eget recept på wraps, tunnbröd. När ena plåten var klar, åkte nästa in så ca en timme senare hade jag tolv, runda, tunna, bröd som går att använda till wraps, smörgås, pizzabotten eller vad du nu kan hitta på
Man kan ha den till salladsrätter, fylla kålblad med som wraps eller bre på fröknäcke eller bröd. 2 msk färska oreganoblad eller annan ört. 2 msk färska oreganoblad eller annan ört
1/2 tsp dried oregano. Add the tomatoes, vinegar, oregano and salt, mix gently and cook on a medium flame for 2 to 3 minutes, while stirring continuously. Repeat with the remaining ingredients to make 3 more wraps. 1/2 tsp dried oregano
Krydda med spiskummin, paprikapulver, chiliflakes, oregano, socker och salt. 5 tsk oregano. 1. Järpar. Lägg färsen i en bunke och skala och pressa i vitlök
oregano och timjan. Något jag uppskattar när det kommer till lunch är att det går snabbt. Eftersom jag och David har två stora hundar som kräver ganska mycket motion, åker vi hem varje lunch för att gå ut med dem