Kryda med curry, salt och peppar. Lägg den i en burk med lock. Fördela röran på tortillabrödet tillsammans med grönsallatsbladet och rulla ihop vid lunch dags
De här wrapsen är milda men med många härliga smaker och konsistenser. vik upp två av kanterna mot mitten och rulla den därefter som en wraps så att den blir försluten på båda kanterna
och naturligtvis grönsaker av olika de slag att fylla wrapsenmed. Till gårdagens vegetariska wraps gjorde jag bönbiffar med hasselnötter, som jag gjorde små och avlånga för att få bättre passform till wrapsen, och så hade jag en kall sås gjord på mango chutney och creme fraiche till,
Fyll den med köttfärs, kyckling eller annan marig fyllning för att få en härlig lunchwrap, eller kanske lite pålägg, avokado och grönsaker för ett härligt frukost eller mellanmålsalternativ
Det kollapsar lätt om man laddar det med kött. Blanda i kyckling och grönsaker i dressingen. Passar mycket bra till den här kycklingröran som jag brukar göra med jämna mellanrum
Fyll pitabröd med pulled gyros, grönsaker och morotstzatziki. Wrapsmed morotstzatziki. Värm förpackningen med majskolvar enligt anvisning på förpackningen
börjar med två rågade matskedar av guacamole och därefter grönsakerna. Som ni förstått är det en raw wrap men den skulle kunna kompletteras med stekta soja-, quorn- eller seitanfiléer (eller andra valfria filéer)