= wraps med pulled pork och coleslaw. Wraps. Använde detta recept för ovanstående wraps. Wraps. Grädda (4 plåtar krävs, blir stora wraps) varje wrap 10 minuter i 150 grader, båda bakplåtspappren under och över skall vara kvar under gräddning
Riv moroten grovt. Den här gången färsk, i en wrap tillsammans med rödbetshummus och stekt halloumi. Bre ut rödbetshummusen på ett libabröd, klipp bitar av grönkålen (skippa stammen), strö över riven morot, addera quinoa och halloumi
Vissa dagar är vi inte sugna på någonting annat än ett rejält lass grönsaker, och de dagarna slutar oftast med att vi lägger sagda grönsaker på ett tunnbröd och rullar ihop det innan de avnjuts i wrap-form
När jag har tävlat i USA har vi nästan alltid gått till en av mina favoritrestauranger The Cheesecake Factory och hur mycket gott de än har på menyn (tänk pizza, hambugare, burritos, pasta osv) så beställer jag alltid deras "Thai Lettuce wraps-appetizer"
Jag sa ju att det inte skulle dröja länge förrän ni fick se wrapen igen. Bara att blanda ihop alla ingredienserna i en skål och bre på den färgdiggräddade wrapen