Enkel, snabblagad och vegetarisk wrap. några skivor stekt halloumi. Stek halloumin i smör. På med salladsblad, chilihummus, halloumi, avokado, srirachamajonnäs, solrosfrön och svartpeppar
Ni som hängt med på bloggen ett tag vet att jag gillar wraps. Den är jättegod med krämighet från hummus och avokado, sälta från halloumin och sötma från vindruvorna
Riv halloumin grovt och blanda ned. 220 g Halloumi. 1. Häll av spadet från kikärterna och mixa dem med kryddorna och mjölet i en mixer eller matberedare
Nyponwraps med halloumi och limedressing. Receptet på wrapsen kommer från ”Hanna – hur bra som helst”. Här fylldes wrapsen med kålsallad, stekt haloumi och limedressing (havrefraiche, lime, agave, salt)
falafel, smoked salmon, hummus, fresh veggies, chicken, fried halloumi, avocado, nuts and seeds. I would say it’s ridiculously easy to make healthy pizza and wrap
Halloumi. Skär halloumin i kuber och lägg i en skål. Halloumi. Hetta upp olja i en stekpanna och stek halloumikuberna gyllene runt om på medelhög värme
Men det är ju inte vidare svårt att slänga ihop en wrap själv, så sagt och gjort, en dag på jobbet blev det halloumiwrap till lunch, och jag måste säga att min version faktiskt är ännu godare än Leons
Barnen åt sin Balela i en wrap, tillsammans med skivat ägg och gräddfil. Jag åt min Balela med några skvior halloumi, babyspenat och toppade med nötter