Skär oxfilén i fyra jämnstora bitar. 800 g oxfilé, mittbit. 800 g oxfilé, mittbit. Så var det dags för ett riktigt smaskigt recept, som ursprungligen kommer från Allt om Mat och som har omarbetats lite
Lägg sedan i oxfilén skuren i bitar. 300 g oxfilé. Koka pastan för sej. Hetta upp en wok med olivoljan i. Riv en vitlöksklyfta och låt den fräsa med en stund
500 g utskuren biff eller oxfilé i bit. Skiva köttet så tunt du kan (lättast om det är halvfruset). Blanda soja, fisksås, sesamolja, 1 msk av jordnötsoljan, råsocker, vitlök, chili (urkärnad om du är känslig för stark mat) och svartpeppar i en stor skål
Wokad biff med smak av chili lime koriander och kokos. Oxfilé med murklor och rödvin. Igår åt vi sill, lite lax i olika former, köttbullar, salami och lite annat