Kinakål. Skölj och grovstrimla kinakålen och skölj och skär blomkålen i mindre bitar. Lägg upp kinakålswoken på ett fat, toppa med kokosnudlarna och strö över koriander
Kinakål. Skölj och grovstrimla kinakålen och skölj och skär blomkålen i mindre bitar. Lägg upp kinakålswoken på ett fat, toppa med kokosnudlarna och strö över koriander
Pak choy – som också ses gå under namnet pak soi, bok choy och tat sai – har vita, långa, köttiga och saftiga stjälkar vars smak påminner om kinakålens
2 250 g kinakål eller pak soi 120 g konserverad stråsvamp (straw mushrooms) eller små champinjoner 1 burk vattenkastanjer (à 225 g) 1 burk minimajs (à 425 g) Woksås 1 tsk maizena majsstärkelse 1 krm brun farin eller socker 1 tsk soja 1 tsk sesamolja olja till stekning Lägg till i inköpslistan Stå inte vilsen i butiken igen
1 paket Glass Noodles1 msk Chili & Garlic Sauce Sriracha7 dl kinakål, fint strimlad1 st rödlök, skivad100 g champinjoner, skivade2 st tomater, strimlade1/2 kruka Koriander1/2 kruka Santa Maria Vattenkrasse, färsk1/2 lime, saften1/2 tsk salt TILLAGNINGStek köttfärsen och krydda med tunt skivad Lemongrass, Sriracha sauce och Fish sauce
Wokade gröna bönor. Programmen kretsade ofta kring en ingrediens, till exempel kinakål eller soja. Det finns en känd rätt från sichuan med wokade bönor och fläskkött