Ingredienser för 4 personer600 g fläskfilé2 pressade vitlöksklyftor1 msk ingefära2 strimlade morötter2 dl köttbuljong (1 tärning + 2 dl vatten)150 g strimlade sockerärtor½ strimlad purjolök300 g tärnad ananas1 tsk finhackad chili4 msk sweet chili såsSaltPeppar2 msk sesamfröGör så härHetta upp olja eller smör i en panna
långbönor och sockerärtor. Blanda ostronsås, sojasås och socker i en liten skål. Hetta upp oljan i en wok och fräs vitlöken under omrörning på medelvärme tills den är ljust brun
Dela broccolin i buketter och skär stammarna i skivor. Strimla paprikan. Klyfta löken. Hacka vitlöken. Stek alltsammans på hög värme i en wok eller stor panna med olja
Strimla sockerärtorna fint på längden, strimla purjolöken, moroten och vitkålen. 40 g sockerärtor. Pankopanerad laxfilé med wokad vitkål 11 propoints 2 portioner. 40 g sockerärtor