Häll tillbaka falukorven och tillsätt mrs cheng's woksauce, rör om och hetta upp. Hetta upp en stekpanna/wok och tillsätt oljan, fräs först ingefäran lite, tillsätt falukorven och stek under omrörning tills den fått färg
Häll i woksauce under omrörning. Öppna burken med wokgrönsaker, skölj i kallt vatten, låt rinna av. Hetta upp en wok/stekpanna tillsätt olja och vitlök
Allt du behöver är en wok och 20 minuter av din tid och du kommer få till en underbart god maträtt. 1) I en upphettad wok lägger du olja, sedan suterar du vitlök och ingefära,. 3) Häll på vatten, vanlig sojasås, socker, mörk sojasåss och fem kryddpulver i woken och låt koka upp på medelhög värme och låt sen puttra i 20 minuter eller tills vätskan har minskat. 4) Låt det koka tills vätskan blivit en tjock sås sen wokar du kycklingen tills den är helt klar. 0,5 dl vanlig sojasås (Kikkoman eller Filippinsk Soy Sauce). 2 msk mörk Soy sauce
For the sauce. In a small mixing bowl whisk together soy sauce and cornstarch until smooth. Stir in water, fish sauce, oyster sauce, brown sugar, lime juice and Sambal Oelek if using, set aside
En nyttig wok fylld av färska grönsaker och härliga thailändska smaker. Matolja till wokning 3 msk. Fish Sauce 1 msk. Oyster Sauce 2 msk. Sweet Chili Sauce 4 msk
Strimla kycklingen ( lättare när den är fryst och har tinat upp lite grann) Hetta upp en wokpanna med olja och fräs kycklingen och löken som du lägger ner efter att du har skivart den i rejäla klyftor
Hetta upp olja i en stor stekpanna eller en wok och lägg i kycklingbitarna, vitlök och ingefära. Servera tillsammans med jasmin- eller basmatiris och sweet chilli sauce till dem som vill göra anrättningen något mindre snäll