Skär löken i tunna klyftor och salladslöken i 3 cm långa bitar. Stek squash, lök, salladslök, vitkål, paprika, och chili i en het stekpanna med 2 msk olja. 2 st salladslökar
Häll i morötter, vitkål, selleri och salladslök. Känns som att jag bara lagar chili och wok ibland. Planen ikväll var att jag skulle laga vietnamesiska vårrullar, men jag hittade inget rispapper i affären så det blev en wok med räkor istället
Strimla kålen fint, skär salladslöken i bitar och riv ingefära och vitlök. På muurikkan smälte fettet bara ner i mitten där jag kunde använda dem för woken, helt perfekt
Såhär när kålen är färsk och krispig kände vi för att testa en wok med riktigt mycket kål. Citrongräset vi har här hemma som växer som ogräs inspirerade till en citrongräs- och chiliwok med räkor i kokosmjölk
Woken ska enligt recept serveras med jasminris men jag serverade min med bönpasta, spagetti-varianten som jag passar jättebra som substitut för nudlar (och istället för ris)
När äggen börjar kännas färdiga, häll ner koriandern och salladslöken och blanda ordentliget. 3 st tunt skivade salladslökar. 3 st tunt skivade salladslökar
Skölj och strimla salladslöken lite på snedden. Koka nudlarna och smaka av woken. Räkwok med sötsur sås 4 port. 1 knippa salladslök. 1 knippa salladslök
När den fått färg lägg den hyvlade (med osthyvel) moroten i, halva burken med majs, salladslöken som skäres i cm-långa bitar, bambuskotten, den strimlade och sedan tärnade paprikan
Skölj och strimla salladslöken. Värm en wok eller stor stekpanna med höga kanter. Tillsätt blasten av salladslöken och fräs någon minut till under omrörning