Strö över sesamfrön och persilja strax innan servering. Wok med fläskfilé (ca 4 portioner). 1 dl grovhackad persilja. Wok med fläskfilé (ca 4 portioner). 1 dl grovhackad persilja
Alltså så ska vitkålen bara steka med mot slutet så allt blir varmt, och då tillsätter man också den hackade koriandern och persiljan, färsk eller djupfryst
Strö hackad persilja över. Sparriswok med lax(2 port). 1 rejäl knippe sparrisca 300 g laxfilé2 vitlöksklyftorolivoljasalt och pepparpersilja. Hetta upp oljan i en wok/stekpanna och woka ingredienserna snabbt (2 – 3 minuter). 2 vitlöksklyftorolivoljasalt och pepparpersilja
Chorizogryta garnerad med tomat och persilja. Denna rätt kombinerar vi med en rejäl chorizogryta som är enkel att dubbla och en kanongod wok med lax, paprika, broccoli och bambuskott som får smak av lite chili och citrongräs i kokosmjölksås
Skölj spetskål och persilja och strimlafint. bladpersilja. Häll olivolja i en varm wok eller traktörpanna och fräs spetskål och persilja i 30 sekunder så att det bara precis mjuknar lite
Fräs i smör i en tjockbottnad, stor gryta eller wok. Strö över persilja. 1½ dl grovhackad färsk persilja. 1Antal portioner 1 port 2 port 4 port 6 port 8 port Välj 1 gul lök 2 vitlöksklyftor 1 msk Arla® Svenskt Smör till stekning ½ pkt saffran à 0,5 g 2½ dl avorioris 5 dl vatten 3 msk kycklingfond 40 g Arla® Svenskt Smör pressad saft av 1 lime 1 krm sambal oelek 500 g stora räkor med skal 1 grillad kyckling 1 paprika 3 tomater 225 g musslor, konserverade ½ dl grovhackad färsk persiljaSkala och hacka lök och vitlök
Woka kyckling och jordnötter i en wok eller stor stekpanna med matolja. Lägg upp i skålar och garnera med limeklyftor, jordnötter och koriander eller persilja
Strö över persilja och servera genast. Wok. Woka kycklingen i olja tillsammans med vitlök. Tillsätt purjolök, paprika och wokgrönsaker och stek snabbt ihop