Här ser ni vad som hamnade i min wok men här funkar det med alla grönsaker utom tomater tycker jag. Den där fänkålen kom med bara för att den låg i svalen och såg lite småtrött ut, brukar bara ha fänkål till fisk men den funkade fint i woken
3 Hetta upp oljan i en wok eller stek panna ca 2 min. Lägg ner vitlök ,morot , gul lök, broccoli woka i 1-2 minuter. 4 Lägg ner kokt ris, tomat och wok, blanda ihop och lägg ner fisksås, oystersås, socker och stek i 1 minute. 5 stek ägg och wok tills äggen blivit hård. 1 msk oystersås
Lägg i tallrik med kökspapper (för att få bort lite olja) 3 Hetta upp oljan i en wok eller stek panna ca 2 min. Lägg ner vitlök ,morot , gul lök, broccoli woka i 1-2 minuter. 4 Lägg ner kokt ris, tomat och wok, blanda ihop och lägg ner fisksås, oystersås, socker och stek i 1 minute. 5 stek ägg och wok tills äggen blivit hård. 1 msk oystersås. 200 g fläsk, skuret i bitar 4 msk Tunn soja sås (göra från böner) Svartpeppar Oyster sås 1 msk Stekt ris Kokt ris, 5 dl rekommenderas 1 gul lök, småbitar 1 tomat, småbitar 1 morot, småbitar Broccoli 1 bit vitlök, småbitar Smör eller margarin 2 ägg 2 msk fisksås 1 msk socker 1 msk oystersås
Woka kålen och blomkålen på hög värme i rapsolja några minuter tills den mjuknat. Lyft ur pannan och woka kycklingen på hög värme ett par minuter tills den fått färg
Blanda oystersås, vatten, fishsauce och strösocker och tillsätt. dl oystersås. Fräs vitlöken i olja i en wok eller större stekpanna, lägg sedan i kycklingen och stek på hög värme i ca 4-5 minuter
Tillsätt fisksås, oystersås och sedan kokosmjölken. Gjorde en kycklingwok häromdagen. Smält kokosoljan i en wok och börja med att woka kycklingen tillsammans med currypastan, salta och peppra