Tillsätt ostronsås, fisksås och socker. Hetta upp en wok eller stor stekpanna och tillsätt oljan. Woka 5 sekunder på hög värme. Tillsätt köttet och woka 4 minuter. Woka på hög värme tills grönsakerna är mjuka men ändå krispiga, ca 4 minuter. 1 msk ostronsås
Hetta upp en panna eller wok, tillsätt lite olja. Hacka paprikan, vårlöken och röd chili, Stek i pannan eller woken tillsammans med lite olja i några minuter
5 msk ostronsås. 5 msk ostronsås. Hej på er. Vi är ett stort fan av kinamat här hemma. Ni vet en god gryta, kanske lite kycklingspett med jordnötssås och friterad kyckling med sötsursås
Rör samman sesamoljan, ostronsåsen, hoisinsåsen, sojan, vinägern och sockret. Hetta upp rapsoljan i ett wokjärn och fräs ingefäran och vitlöken däri väldigt snabbt