Marinera med ketjap manis och fisksås. Blanda ner lövbiffen. Skär lövbiffarna i 1 1/2 cm breda strimlor. Hetta upp en stor stekpanna med 1 msk rapsolja och stek lövbiffsstrimlorna i 1 minut. Stek squash, lök, salladslök, vitkål, paprika, och chili i en het stekpanna med 2 msk olja. 400 g lövbiff
400 g lövbiff. 500 g wokgrönsaker. 250 g äggnudlar 400 g lövbiff strimlad 500 g wokgrönsaker Findus 1 msk rapsolja 1 st kokosmjölk 500 g, Santa Maria 1
Servera lövbiffenmed den asiatiska såsen. Gör så här Skär lövbiffen i strimlor. Smaka av med salt. Bryn lövbiffen i omgångar i smör i stekpannan 3-4 min. 500 g lövbiff. Antal portioner 1 port 2 port 4 port 6 port 8 port Välj 500 g lövbiff 200 g purjolök 1 stor röd paprika Arla® Svenskt Smör 250 g broccolibuketter 250 g äggnudlar 2 msk japansk soja 1 msk pressad lime 1½ tsk salt 2 krm cayennepeppar Asiatisk sås
Servera lövbiffenmed den asiatiska såsen. Skär lövbiffen i strimlor. Smaka av med salt. Bryn lövbiffen i omgångar i smör i stekpannan 3-4 min. 500 g lövbiff
Ta fyra skivor lövbiff och strimla, stek med tre hackade vitlöksklyftor, en hackad bit ingefära en hackad charlottenlök och en rödlök samt en bit purjo
Servera wokenmed nudlar, gärna fullkornsnudlar. Tänk på att tillsätta alla grönsaker mot slutet och låt fräsa med en kort tid, så får du inga tråkiga och slabbiga grönsaker