Vill man att middagen ska räcka till fler personer, dryga ut med att servera woken i pitabröd. Ta det lite piano med saltet eftersom både halloumin och sojan ger sälta
Oftast i olika woker och till pasta, och oftast antingen stekt i stekpanna eller i ugnen. Jag fick helt enkelt laga det hemma igen efter mitt besök hos Fo, och jag serverade den till en somrig sallad med solmogna cocktailtomater och halloumi, denna gnisselsega ost som jag av någon outgrundlig anledning nästan bara är sugen på när det är sommar
Det gör jag medan stekpannan blir varm, sen är det bara att lägga i en rejäl smörklick och steka på pytten, woken, bondomeletten eller vad det nu ska bli
Överbliven quinoa passar även bra i varma och kalla sallader, gratänger, bollar, wok med kokosmjölk, frukostgröt (värm med lite mandelmjölk och agavesirap), chiapudding, plättar, paella eller gryta
It was Saturday and I woke up with a sore throat. Jag blev hungrig så vi lagade halloumi tikka masala. I became hungry, so we cooked halloumi tikka masala
Det kallas då wok. Salt, syrlighet och gnisslig konsistens tillkommer med pebre och halloumi,Tex. Rosta valnötter i en kastrull vid sidan samtidigt och stek halloumi så det timar
Brydde mig inte om att göra någon vidare research utan wokade ihop sivripaprika och halloumi. När jag läste det här inlägget om getost från Yunnan-provinsen i södra kina blev jag sugen på att woka ost
Speciellt med en gnisslig bit halloumi som sällskap. Stek halloumi vid sidan och servera på en gång. 1/2 liten zuccini1 stor palsternacka1 liten röd lök1 klyfta vitlök2 cm ingefäracitron1 tsk curryen näve bönorsalt Halloumi+ yoghurt om finnesSkär palsternackan i tunna skivor, zuccini i lite större skivor, hyvla vitlök i tunna skivor, hacka rödlök och ingefära, fräs allt i olja på en gång- smaka av med salt peppar och citron, eventuellt lite curry, stek med bönor på slutet
fry the onion and cabbage in a hot wok or frying pan with a little rapeseed. Halloumi. fräs lök och kål i en varm wok eller stekpanna med lite rapsolja, rör om hela