Inlägget Örtkotlett med couscous och wok dök först upp på Nadjaskitchen. Sätt två stekpannor på värmning, den till wokgrönsakerna på lite högre värme och fördela matoljan i båda pannorna
Servera woken med couscous. Couscous gör sig bäst till då det absorberar såsen väldigt bra, men det kan ersättas med t ex basmatiris om du t ex är glutenintolerant
Fyll en stekpanna eller wok med frityrolja. Häll såsen över fisken, garnera med koriander/thaibasilika och servera med ris, couscous eller ugnsrostad zucchini
Hon bjöd på en alldeles ljuvlig rätt - ugnsbakade rotfrukter med couscous och ras el hanout. I onsdags lagade vi till vi tofun som vi fick prova via Smakbox, och de där små tofubitarna som kallas för à la minute stekte vi på och blandade ner i en wok tillsammans med en enkel teriyakisås (1 dl japansk soja, 2 rivna vitlöksklyftor, 1 tsk torkad ingefära, 1 grönsaksbuljongtärning, 2 msk thaichilisås och 1 dl farinsocker, rör runt och koka upp - klart
Hetta upp en stekpanna (gärna en wok) med lite olja. Tillaga couscousen enligt förpackning. Vänd ned couscousen och krydda med svartpeppar, salt och grillkryddan
Servera woken med couscous. Couscous gör sig bäst till då det absorberar såsen väldigt bra, men det kan ersättas med t ex basmatiris om du t ex är glutenintolerant
räkor på jobbet idag och hur gått det skulle vara att marinera dem och woka dem. häll i ca dubbelt så mycket vatten som couscous i en gryta och sätt på locket,