Hetta upp en panna eller wok, tillsätt lite olja. Hacka paprikan, vårlöken och röd chili, Stek i pannan eller woken tillsammans med lite olja i några minuter
Skala och finhacka vitlök och ingefära. Hetta upp woken eller stekpannan igen så den är rykande het. Stek i rykande het stekpanna/wok med 1 matsked olja tills biffen har fått färg. Häll i lite mer olja och fräs vitlök och ingefära i ca 10 sekunder, fortsätt med krossad sichuan och chiliflakes. 3 klyftor vitlök. 600 g flankstek eller entrecôte i hel bit 3 klyftor vitlök 4 cm ingefära 1 morot 3 blekselleristjälkar 2 röda chilifrukter 6 salladslökar neutral matolja till stekning
Skala och finhacka vitlöken. 15 vitlöksklyftor. 1Hetta upp en stor stekpanna eller wok med lite olja tills den börjar ryka. 1Hetta upp mer olja tills det ryker och fräs sedan lök, vitlök, paprika och hälften av chilin i cirka 2 minuter
Hetta upp wokpannan och när smöret doftar "kola" är det dags att bryna den strimlade biffen snabbt, när biffen har brynts någon minuter lägger du på den gula löken utan att du rört köttet, sänk värmen och efter ytterligare en minut så kan du nu röra om och blanda köttet med löken
Fräs vitlöken med olja i het panna eller wok. Skala och hacka vitlöken. Strimla biffen. Biff med sparris och ostonsås 4 personer 3 msk rapsolja 3 vitlöksklyftor 400 g nötkött, utskuren biff eller lövbiff 200 g grön sparris 1 msk ostronsås 1 msk fisksås 1 msk strösocker 1 dl vatten 1 tsk koncentrerad kalvfond 1 krm finhackad chili 1. 3 vitlöksklyftor
Hacka vitlöken. Strimla biffen fint, 5 mm tjocka strimlor, marinera i mrs chengs imperial soy minst 10 minuter. Hetta upp en wok/stekpanna tills det ryker, tillsätt 2 msk olja. Fräs vitlöken lite, tillsätt köttet under ständig omrörning och woka tills det ändrar färg ca 1 minut. 400 g mör biff. 1-2 klyftor vitlök