Skiva jordgubbar och lägg på wienerbrödet. Låt vaniljkrämen svalna. 1vaniljkräm. 1Vaniljkräm. 11 1/2 msk smörVaniljkräm. 1Falska wienerbröd. 1Lägg en klick vaniljkräm i mitten av degen. 1Vispa ägg och vatten, pensla wienerbröden
Vaniljkräm, jag använde kokmarsan från Ekströms o gjorde den ganska tjock. Jag har saknat goda wienerbröd så mycket och utan att veta att det var så här lätt
Första gången jag använde det recept jag körde med, men goda blev dom. Lägg en klick vaniljkräm i ena halvan av wienerbröden och en klick sylt i den andra halvan om du önskar (annars kör du enbart vaniljkräm i båda halvorna)
Pensla med ägg och strö över pärlsocker eller när kakan är färdig ringla över florsocker. Kavla ut den andra degbiten till en rektangel, bred på fyllning 2, rulla ihop som en rulltårta, skär i ca 20 bitar (eller några fler, beror på hur stor långpanna du har) och ställ dem med snittytan ner på den första kakan som ligger i långpannan. 8 msk vanilj/marsanpulver för kallrörd vaniljkräm
Nygräddade och nyglaserade wienerbrödmed hemgjord vaniljkräm. Börja med att förbereda vaniljkrämen. Ett inlägg med eventuell oväntad terapeutisk verkan