ikväll blev det pizza till kvällsmat (och ett gäng kvällar framöver för den delen). den här pizzan påminner mycket om den min mamma alltid gjort ända sedan jag varit liten
Falkenberg som fick White Guides pris för "Värt en resa". Lite av sparrisen gick till pizza och inte vilket pizza som helst, utan förmodligen den bästa pizzan som tillverkat i det här hushållet
(This time I also addes some corn and white beans to the sauce to get it more filling. Pizzabotten gjord på butternut squash blev riktigt smakrikt och gott
White Honey cheese. Men vi åt på Pizzahut och hade trevligt ändå. Alla barn får målar och pysselblock som beöker pizzahut och hur bra är inte det med hungriga och otåliga barn när man väntar så ett jätte plus för det
Jag har gjort pizza av det och toppat med kyckling, grönsaker och ost, jag har gjort en "frukost-pizza" av det och toppat med kvarg och bär, jag har gjort bröd av det och gjort en matigare variant av en macka där jag fyllde den med kyckling, grönsaker och även skar ut en fyrkant i brödet och knäckte ett ägg i, och nu idag gjorde jag en standard frukostmacka med smält ost, grillat kyckling pålägg och ett ägg
Squeeze the liquid out of the "rice" and then mix in the egg whites and any spices you may choose. Jag har ju gjort blomkålspizza förut, så jag tänkte att det borde gå att göra toast/mackor av blomkål också
Red & white quinoa (quinoa is a super good alternative to replace carbohydrates with sometimes. Eftersom jag tänkt baka pizza även denna helg (hehe) så fick det bli en jätte hälsosam lunch idag
KRAV-märkt restaurang prisades på White Guide. En burrata ska ätas som i södra Italien, andaktsfullt precis som den är och inte smältas på en pizza eller gratäng