Whiskykyckling recept

Whiskykyckling

Whiskykyckling

Sätt ugnen på 200 gr varmluft eller 225 gr vanlig ugnsvärme. Ge kycklingen fin färg genom att steka dem på båda sidorna i hög värme i mycket smör
Kyckling i whiskysås.

Kyckling i whiskysås.

Whiskykyckling  2 port + matlåda3 kycklingfiléer½ dl kinesisk soja½ dl Jack Daniel's whiskey3 dl grädde2 msk rosépeppar, krossadnågra stänk worshestershiresåsriven smakrik ost, efter eget tycke och smaksalt och pepparLägg kycklingfiléerna i en ugnsfast form

Whiskykyckling

WHISKYKYCKLING. Saftiga kycklingbitar som är perfekta till middagen. Bra på en buffé, till fredagsmyset eller höstpicknicken

Whiskykyckling

Whiskykyckling. 4 portioner. Ingredienser. 4 kycklingfiléer. tsk salt. 1 krm svartpeppar. 2 msk smör. Whiskysås. 3 dl vispgrädde
Whiskykyckling med klyftpotatis.

Whiskykyckling med klyftpotatis.

4 kycklingfiléer 1 tsk salt 1 krm svartpeppar 2 msk smör. Whiskysås. 3 dl vispgrädde 1/2 dl whisky 1/2 dl kinesisk soja

Gräddig whiskykyckling

Sätt ugnen på 175 grader. Dela kycklingfiléer i 2-3 bitar vardera. Lägg dem i en ugnsform och slå över blandning av vispgrädde, soja och whisky

Whiskykyckling

Klipp eller skär upp kycklingen i lagom stora portionsbitar. Fördela dem på ett ugnssäkert fat. Stänk över whisky, täck fatet med aluminiumfolie och låt stå ca 1 timme

Whiskykyckling (Avancerad)

Ett inte alltför kalorisnålt recept kanske, men mycket gott. Whiskyn ger en härlig smak på kycklingen. Bena ur kycklingen och dela upp köttet i mindre bitar