Till servering la jag upp fänkål och blomkål på ett fat, la på tomaterna och fisken. Smaka av med wasabi, vill du ha sting så ta lite mer, vill du ha mildare så ta lite mindre
Som fyllning så fick det bli avokado och morot (och wasabi), jag hade gärna haft även gurka i fyllningen, och Inarizushi (de där söta tofukuddarna fyllda med ris) hade varit gott till
Bred wasabi på fisken och strö över osten och lite flingsalt. Dela tomaterna i halvor, dela sparrisen på längden om de är tjocka, lägg i en ugnsfast form och ringla över olivolja, salta och peppra
Även lite wasabi och lite srirachamajonnäs. Tillsätt strimlad lök, tomathack och finhackad chili. 1 tomat. 2 lime 2 salladslökar 1 tomat 1 avokado 1 röd chili
Du kan variera dem på massor av sätt, ta en annan vinäger, blanda i lite pepparrot, wasabi eller chipotle i röran, dekorera dem med räkor, gräslök, dill, knaperstekt bacon, bitar av soltorkad tomat
Mixa avokadon med creme fraiche, limejuice och wasabi till en slät kräm, salta & peppra. Blanda salladsbladen, tomater och räkor med vinägretten och fördela i cocktailglasen
Spröda små morötter och tomater på kvist gör salladen extra krispig och försomrig. Spröda små morötter och tomater på kvist gör salladen extra krispig och försomrig
wasabiremoulad. WasabiRemoulad receptet finns även här i min receptbok. Koka upp tamarindpasta, chili, ingefära och vitlök med 1 liter vatten och låt småkoka i 10 minuter