Som fyllning så fick det bli avokado och morot (och wasabi), jag hade gärna haft även gurka i fyllningen, och Inarizushi (de där söta tofukuddarna fyllda med ris) hade varit gott till
Till fisken och vårrullarna hade vi lite olika dipsåser, inlagd ingefära och wasabi. Torsken pressade jag lite lime över som gör att den blir "tillagad" och toppade med hackad salladslök och koriander
Wasabimajonnäs. 1 - 1/2 msk wasabi på tub (testa dig fram hur stark du vill ha den). 1/2 purjolök (eller ett par salladslökar). 1 - 1/2 msk wasabi på tub
Wasabi. Lägg stavar av gurka, tonfisk och strimlor av salladslök utmed majonnäsen. Forma små rätblock/cylindrar av ris och dutta på wasabi samt täck med tonfiskremsor
Wasabi och sesame (Santa Maria). Strö över resterande salladslök. 6 st stjälkar salladslök, skivad. Tillsätt 3/4 av salladslöken och blanda väl. 6 st stjälkar salladslök, skivad
Skiva salladslöken tunt och rör ihop allt i en skål. 40 g salladslök (3 st). 40 g Wasabi paste. Skala räkorna, skär laxen i 1,5 x 1,5 cm tärningar och crabsticksen i tjocka skivor