Bred wasabi på fisken och strö över osten och lite flingsalt. olivolja. Dela tomaterna i halvor, dela sparrisen på längden om de är tjocka, lägg i en ugnsfast form och ringla över olivolja, salta och peppra
Olivolja. Wasabimajonäs. Fräs hastigt i olivolja och pressa ned vitlöken. Servera gärna wasabimajonäsen i en egen liten skål och gärna med en extra lime-klyfta till
Fräs allt utom gurkan hastigt i olivolja. Wasabimajonnäs. 1 - 1/2 msk wasabi på tub (testa dig fram hur stark du vill ha den). 1 - 1/2 msk wasabi på tub
Wasabi. Innanlår - olivolja, honung, dijonsenap och tabasco. saft och skal från citron samt lite wasabi. Entrecôte - olivolja, sweet baby rays och kryddor
kryddblandning med sesam, wasabi (finns från Santa Maria) alt. olivolja. olivolja till pensling. Lägg sötpotatisklyftorna i en skål, ringla olivolja över, krydda med limeskal, chiliflakes och salt samt ev
Blanda ost, wasabi och dill och bred över laxen. Olivolja. wasabipasta eller riven pepparot. Hetta upp en stor stekpanna med olivolja, ca 28 cm i diam, och helst med släpp lätt-beläggning
Jag änvände mig av Wasabi and Sesame från Santa Maria, den ger lite extra sting också. Blanda runt väl, tillsätt citronskalet och ringla över olivoljan