Lägg sedan röran på det ostekta köttet. Lövbiff,teriyakisås, philadelfiaost, wasabikräm, dragon. Nu har snön kommit, nu har snön regnat bort… det ändrar sig fort
Blue dragon wasabi. Jag är en kött och potatistjej och har endast smakat sushi på en skitvidrig och otroligt otrevlig restaurang på Drottninggatan i Stockholm
J ville gärna fixa sitt paradsmafsel - lättrökt salmalax med teriakisås och wasabimajjo. Det har varit lite svårt att hitta recept, men vad jag förstår består röran ofta av vitt krabbkött, japansk majonnäs och ett litet sting av shriracha-sås
Gröp ur köttet och skär i skivor. Blanda färskost, wasabi och soja. 3 tsk wasabipasta. 3 tsk wasabipasta. Det här receptet var med i senaste Buffé och jag tyckte det lät supersmarrigt
Innan servering rör man ner wasabi. Precis innan servering bryner man brösten i het panna igen så blir fettet knaprigt och köttet värms upp lite, skiva upp
På Ankis tallrik klickades det även på lite wasabi, medan Håkan istället tog lite extra Sambal. Pickibiffar 5 st2 burkar tonfisk i vatten½ rödlök2 vitlöksklyftor½ lime, skal och saft1 tsk sambal oelek2 ägg1½ msk mjölhackad persilja efter eget tycke och smaksalt och svartpepparHäll av vattnet från tonfisken och häll köttet i en skål
wasabipasta till smaksättning. struntade i fläskköttet, se orginalrecept längst ned i inlägget. Lägg en mycket tunn rand av wasabi-pastan i mitten på riset
Gaffelmosa eller mixa med wasabi, limejuice och salt. Dela, kärna ur och gröp ur köttet ut avokadorna. 1 msk wasabi (jag tog pepparrot istället). 1 msk wasabi (jag tog pepparrot istället)