Som fyllning så fick det bli avokado och morot (och wasabi), jag hade gärna haft även gurka i fyllningen, och Inarizushi (de där söta tofukuddarna fyllda med ris) hade varit gott till
wasabipasta (finns på tub att köpa på t. Skala och skär gurkani långa stavar. Bred på ett tunt lager wasabi på riskudden och lägg på lax- och tonfiskskivor
Srirachamajonnäs (blanda Hellmanns med valfri mängd srirachasås) Wasabimajonnäs (blanda Hellmanns med valfri mängd wasabi) Svarta sesamfrön (dessa är också goda att rosta lite innan) Gurka med sesamolja och soja (ta ur kärnorna ur gurkan, skiva upp i lagom stora bitar och låt marinera i olja och soya på köksbänken i någon timme eller två) Edamamebönor (bönorna uttagna ur skidan) Japansk soya, wasabi och sesamolja vid sidan av Gör så här
soja (glutenfri), inlagd ingefära och wasabi som jag doppade sushibitarna i. Jag valde att fylla mina rullar med Salmalax (som inte behöver frysas innan om man äter den rå), avocado, gurka, bladspenat och sesamfrön
Till fisken och vårrullarna hade vi lite olika dipsåser, inlagd ingefära och wasabi. Jag har tidigare lagat vårrullar och fyllde dem ungefär som som jag brukar med morot, gurka, avokado, räkor, koriander och salladslök