Vintips. Här passar det med ett mjukt och bärigt vin. Killawara, Shiraz Cabernet Sauvignon är just ett sådant mjukt och bärigt vin, dessutom till en billig peng
Hem, ta det lugnt och kanske leta upp ett glas vin att sippa på. Gör Wallenbergare, du vet de där milda gräddiga köttfärsbiffarna som smakar som en söndagsmiddag i barndomen
Placera wallenbergaren intill. Forma 4 lika stora Wallenbergare och placera dem ovanpå ströbrödet på skärbrädan. Till detta serverade vi ett vin från Sydafrika Terra Hutton Carbernet Sauvignon 2014 4 personer
Lunchen bestod av en gigantisk wallenbergare med luftigt potatismos, gräddsås, rårörda lingon, lättkokt fänkål och knipplök, haricots verts med örtolja samt någon fetaoströra smaksatt med vitlök och lavendel
Klassisk Wallenbergare. Lamm som fått marinera i ett gott vin tillsammans med vitlök. Våra Wallenbergare görs av finmald kalvfärs och serveras på klassiskt vis med rårörda lingon, kantareller, nypotatis samt brynt smör
e på väntelistan så jag gick dit på vinst och förlust men det gick bra. Precis som kvällen före så körde vi med ett ungerskt vin som kallas Egri som var fylligt och gott
Wallenbergare görs ju traditionellt på kalvfärs och serveras med potatismos, gröna ärtor och lingon. Forma tio wallenbergare och stek några i taget till de får fin färg på bägge sidorna