Vilken vit fisk som helst ska gå bra meddelar Leif, vi körde med torsk och det funkade fint. Det är Wallenbergare vi syftar på, en fluffig biff som man vanligtvis lagar till på kalvfärs
Mixa torsken med dill, citron, grädde, ägg, salt och citronpeppar. Jag testar att göra havets wallenbergare med inspiration från Jennys matblogg, väldigt inspirerande, dock väldigt mycket godis, så om du triggas av sådant så är det ingen sida för dig
Mycket trevligt när företaget bjuder på arbetslunch, så det klagar vi absolut inte på - torskwallenbergare med potatismos och en kall räksås bjöds det på
Om du ska göra wallenbergare eller fiskfärsbiffar på vitfisk så lämpar sig Kolja och Kummel bäst, torsk kan lätt göra att du får gryniga fiskfärsbiffar
400 g skinn- och benfri fisk (lax och någon vitfisk t ex torsk, kummel, kolja). Nej, en bild på en fiskbiff blir sällan snygg, framför allt inte i höstmörkret
Gillar ni fisk precis som jag kanske jag kan fresta med ett recept på wallenbergare gjorda på torsk. Havets wallenbergare (2 pers). 400 g torsk. Joanna Havets wallenbergare (2 pers). 400 g torsk