Waldorfsallad recept

Waldorfsallad

Waldorfsallad

Vispa grädden till skum. Rör samman den med Kesella och majonnäs. Smaka av med salt och peppar. Kärna ur äpplena och skär dem i tärningar
Waldorfsallad

Waldorfsallad

Waldorfsallad är riktigt god att servera med grillat eller rökt lax. Inlägget Waldorfsallad dök först upp på ZEINAS KITCHEN
Waldorfsallad (originalreceptet)

Waldorfsallad (originalreceptet)

Skölj äpple och stjälkselleri i tärningar. Kärna ur äpplet och skär det i 1 cm tärningar. Skär stjälksellerin i tärningar
Waldorfsallad

Waldorfsallad

Så här gör du. Close. Bra att veta när du ändrar antalet portioner. Detta recept är gjort för 4 portioner
Waldorfsallad

Waldorfsallad

Waldorfsalladen är klar att servera. 300 gram rotselleri. 12 äpplen. 11 dl valnötskärnor. 11 huvud romansallad
Waldorfsallad

Waldorfsallad

Dressing. Vispa upp grädden lätt och blanda den med majonnäs och citronsaft, krydda med salt och peppar
Lätt Waldorfsallad med crème fraiche

Lätt Waldorfsallad med crème fraiche

Skär rotselleri i skivor, koka lätt mjuka i saltat vatten, spola av med kallvatten. Blanda crème fraiche, citronsaft, salt, peppar och paprikapulver i en skål
Waldorfsallad

Waldorfsallad

En väldigt fräsch,klassisk och god sallad. God att äta som den är till något gott kallskuret eller som i mitt fall,till en buffe (American style)
Lyxig waldorfsallad

Lyxig waldorfsallad

Skölj äpplet, kärna ur och skär det klyftor. Skölj stjälksellerin och skär i tärningar. Blanda dressingen
Waldorfsallad med rotselleri

Waldorfsallad med rotselleri

Waldorfsallad med rotselleri. 150 g rotselleri. 1 - 2 äpplen (lite beroende på storlek). 1 dl grovhackade valnötter
WALDORFSALLAD MED OSTTÄRNINGAR OCH SKINKA

WALDORFSALLAD MED OSTTÄRNINGAR OCH SKINKA

4 pers200 g rökt skinka200 g grevéost1 liten rotselleri2 äpplen1 dl gräddfil eller creme fraiche1 dl majonäs2 tsk dijonsenap1 msk pressad citron100 g valnötter1/2 liten isbergssalladshuvudGör så här
Waldorfsallad

Waldorfsallad

Waldorfsallad. 4 portioner. 1/4 rotselleri. 1 morot. 2 stjälkselleri. 1 äpple. 50 g valnötter eller solrosfrön och pumpakärnor
Waldorfsallad i skinkrullar

Waldorfsallad i skinkrullar

Skala och skiva rotsellerin tunt. Skär skivorna i tunna strimlor. Koka strimlorna i lättsaltat vatten i 1 minut
Waldorfsallad

Waldorfsallad

Ett av mina favorittillbehör på julbordet är waldorfsallad. Den känns "len och sval" till julbordets köttiga inslag, som ofta är väldigt salt
Waldorfsallad

Waldorfsallad

Vispa grädden till skum. Rör samman den med kesella och majonnäs. Smaka av med salt och peppar. Kärna ur äpplena och skär dem i tärningar