Bryn köttet på hög värme i en stekpanna med smör. Krydda med salt och vitpeppar. Lägg därefter köttet i en ugnssäker form och stick in en stektermometer där köttet är som tjockast
Dags att grilla. Fläskkotletter som fått marinera i vitt vin blir gott. Till detta en hemslagen bea. Har nyligen prövat Maud Onnermarks metod att använda rumstempererat smör i stället för smält smör
Marinera fläskkarréskivor i vitt vin och lägg dem på grillen. Servera med potatishalvor som du först kokar och sedan ger lite färg på grillen och grillade tomathalvor
Vitvinsmarinerad älgstek. Trodde ni att jag hade glömt veckomatsedeln. Det har jag inte, men det har varit fullt upp hela dagen med Idas basketavslutning som vi har haft här hos oss
Blanda alla ingredienserna till marinaden. Lägg i kotletterna och låt stå i kylen 3-4 timmar. Tag upp kotletterna ur marinaden och torka dem med hushållspapper