4 st frysta laxfiléer 1 gullök1 vitlöksklyfta3 dl vitvin1 dl vatten3 dl grädde2 fiskbuljongtärning 450 gr bladspenatSaltSvartpeppar maizena Gör såhär Tina spenaten och laxen. Häll 2 dl vitvin och 1 dl vatten i en kastrull. 3 dl vitvin. 2 dl vitvin
1 msk vinäger, vitvins, eller sherry. Så här gör du. 10 minuter. Strimla kålen fint. Skala och riv moroten. Blanda ihop alla ingredienser och smaka av med salt och peppar
½- 1 dl vitvins eller/och risvinsvinäger. När jag nu i veckan satt och planerade för att göra min Fooled Porkdebut så var jag ju självklart också tvungen att försöka mig på att göra en vettig barbequesås till det hela
Blanda soja, vitvinsvinäger, persilja och vitlök till en marinad. 2 msk vitvins vinäger. Blanda soja, vitvinsvinäger, persilja och vitlök till en marinad
Ugnsbakade rödingfiléer och kantareller i gräddig vitvinssky. Kantareller i gräddig vitvinssky. Häll över vitvinet, och låt kantarellerna småputtra i någon minut
Vänd på rökorna och häll i den hackade persiljan och till sist ca 1 dl vitvin. Först och främst lägger du i 2 st serverings ungsformar i ugnen (av lera om möjligt) i ca 150 grader så att de blir värma
180 g mjölk + 10 g vitvins vinäger (1,8 dl + nästan 1 msk). Scroll down for english. Hmmmm, det tog tid att sätta sig ner för att skriva det här inlägget
helst mer) Chili1/2 dl vitvins Vinäger3-4 Hakade tomaterSkär kycklingen i 1x1 cm stora bitar Kör vitlök, chili, ingefära och vinäger i en mixer. 1/2 dl vitvin
Späd sedan med vitvinet under omrörning, så blandningen blir slät och jämn. Fin vitvinssås med vitlöksgräs (8 portioner). Fin vitvinssås med vitlöksgräs (8 portioner)