Smaka en bit så vet du om de är klara, köttet ska vara vitt och fast rakt igenom. Pastan blev verkligen en succé och vi var så taggade på den att vi glömde det vita vinet i kylen… Nu precis innan jag ska tillbaka till Sverige har mina tankar varit för mycket på allt annat än nuet
Tillsätt salamin och det vita vinet och låt allt fräsa ytterligare någon minut. Skär salamin i strimlor, hacka chili och vitlök och gul lök fint och hacka tomaterna i mindre bitar
Häll i tomater samt vittvin och låt koka ihop ca 5 minuter Blanda sedan med den nykokta pastan och vänd ner persilja. 2 st tomater, tärnade. 2 dl vittvin. 500 g pappardelle, kokt enligt anvisning på paketet 500 g rå salsicciakorv 4 msk olivolja 2 st vitlöksklyftor, tunt skivade 0,5 st röd chili, hackad 2 st tomater, tärnade 2 dl vittvin 1 kruka persilja, hackad salt och svartpeppar rikligt med riven parmesanost
Häll över en skvätt vittvin och toppa med skivade tomater, hackade örter och en klick smör. I fiskpaketen bildas det en god sky av vittvin och smör som du kan servera till fisken