2 citroner 2 lime 1 apelsin 1 liter jordgubbar 1 kruka mynta 1 flaska vittvin 1 liter fruktsoda eller sprite Vill du ha en starkare variant så blanda i 1 dl ljus rom
Häll i bären, vinet, drickan och romen och is. 4 dl vittvin. 5 dl sprite, 7-up eller soda vatten, jag använde ligthvarianten så slipper man sockret. 4 dl vittvin
Det enda vi visste var att det var en nystartad, ekologisk bodega som trots sitt läge mitt i sherrytriangeln producerar rött och vittvin och inte sherry
Spetsa med spriten och lägg i massor med is. Blanda vin, fruktsoda och limejuicen i en stor skål. 1 flaska vittvin (75cl)1 l fruktsoda1 dl limejuice4 kiwifrukter1 citronca 8 cl citronvodkaIsbitarGör så här. Kram 1 flaska vittvin
) Vi klädde av, tvättade och band upp hästarna vid de stora pilträden nere vid vattnet och mötte sen upp resten av släkten som likt i en madikkenfilm satt i trädgården vid ett stort uppdukat lunchbord i somriga kläder och väntade med vin, mat och sällskap
Vitvinssås. Häll i fiskfond och vin och koka ner tills cirka hälften återstår. Vintips. Till denna rätt vill jag tipsa er om ett mycket gott och prisvärt vin
Vi drack vittvin alternativt rosé till maten och de passade båda mycket bra till maten. Vill man servera ett rött vin till ska det nog inte vara allt för kraftigt
till att romen, Spriten och vinet är väl kylt. 15 stycken lime 2 krukor mynta 1 dl strösocker 1 flaska ljus rom 3 liter Sprite eller 7 up 1 flaska vittvin (ev mousserande). 1 flaska vittvin