2 citroner 2 lime 1 apelsin 1 liter jordgubbar 1 kruka mynta 1 flaska vittvin 1 liter fruktsoda eller sprite Vill du ha en starkare variant så blanda i 1 dl ljus rom
Häll i bären, vinet, drickan och romen och is. 4 dl vittvin. 1/2 dl vit rom. 4 dl vittvin. Nu tycker jag det är dags för värmen att komma till västkusten eller vad säger ni
Tillsätt vinet och reducera tills ca hälften återstår. Den här gången var det instakonto @anax_skafferiet som inspirerade med läcker bild på krispig färsk sparris toppad med spättarullader och rom- och gräslökssås
Skala räkorna och lägg alla skal, rom huvuden och annat i en djupare stekpanna/gryta. Fisk och Skaldjur ⁄ ReceptSkaldjursfond på lyxräkor, grönsaker och vin
Innan har vi bland annat marinerat jordgubbarna i ingefära och vittvin, provat myntamarinera bären och testat att äta dom med halloumi och nu har turen kommit till en ny marinad - denna gången med rom