Vitt vin persilja recept

Gamberetti marinati - Scampi med vitlök, persilja & vitt vin

2 dl vittvin. 1 dl finhackad persilja. 2 dl vittvin. 1 dl finhackad persilja. Nu har midsommar kommit och passerat och jag har tillbringat helgen tillsammans med sambo och svärföräldrar uppe i min familjs sommarstuga i Fanthyttan 5 mil norr om Örebro
Musslor, vin, chili, persilja

Musslor, vin, chili, persilja

Levande musslor, vittvin, smör, en tunnt skivad röd chilifrukt, tunnt skivad charlottenlök. häll i vinet och låt det börja koka innan du har i musslorna
Musslor i grädde och vitt vin

Musslor i grädde och vitt vin

Servera i djupa tallrikar med gott om spad och hackad persilja. Häll i vin, grönsaker och grädde. 4 dl vittvin. 4 dl vittvin
Musslor i vitt vin och grädde

Musslor i vitt vin och grädde

Hacka persilja. Ikväll blev det musslor i vittvin och grädde med ett glas från kärleksfulla vita vinet Ti Amo/ je T'aime
Kräftpasta med chili och vitt vin

Kräftpasta med chili och vitt vin

Tillsätt tomatpuré,hummerfond och finhackad tomat och strö över finhackad bladpersilja. Lägg i kräftstjärtarna och häll sedan i vittvin, låt stå tills vinet har förångats och ta sedan bort stekpannan från spisplattan
Pasta med vitlöksfrästa räkor och vitt vin

Pasta med vitlöksfrästa räkor och vitt vin

Toppa med räkor och strö över lite persilja. Slå på vin och låt alkoholen koka bort. Lägg ner tomatbitarna och 3 msk persilja i kastrullen/stekpannan, strö över lite salt. 2 dl vittvin. 5 msk persilja, finhackad. 2 dl vittvin 400 g spaghetti 300 g kungsräkor (MSC certifierad) 2 klyftor vitlök 2 små torkade chilifrukt (peperoncino) 4 msk olivolja 250 g körsbärstomater, delade 5 msk persilja, finhackad salt
Linguine med musslor och bläckfisk i vitt vin

Linguine med musslor och bläckfisk i vitt vin

Hacka persilja och basilika. Slå över vittvin och buljong. Vänd ner hackad persilja och basilika och servera musslorna med de nykokta linguinerna och citronklyftor
Recept: öppen lasagne med krabba, vitt vin och tomat

Recept: öppen lasagne med krabba, vitt vin och tomat

persilja, finhackad. Häll sedan i vinet och låt koka någon minut. Öppen lasagne med krabba, vittvin och tomat, 2 portioner. 1/2 dl vittvin. 100 g krabba (både vitt och brunt kött). 1/2 dl vittvin