2 dl vittvin. 1 dl finhackad persilja. 2 dl vittvin. 1 dl finhackad persilja. Nu har midsommar kommit och passerat och jag har tillbringat helgen tillsammans med sambo och svärföräldrar uppe i min familjs sommarstuga i Fanthyttan 5 mil norr om Örebro
Levande musslor, vittvin, smör, en tunnt skivad röd chilifrukt, tunnt skivad charlottenlök. häll i vinet och låt det börja koka innan du har i musslorna
Tillsätt tomatpuré,hummerfond och finhackad tomat och strö över finhackad bladpersilja. Lägg i kräftstjärtarna och häll sedan i vittvin, låt stå tills vinet har förångats och ta sedan bort stekpannan från spisplattan
Toppa med räkor och strö över lite persilja. Slå på vin och låt alkoholen koka bort. Lägg ner tomatbitarna och 3 msk persilja i kastrullen/stekpannan, strö över lite salt. 2 dl vittvin. 5 msk persilja, finhackad. 2 dl vittvin 400 g spaghetti 300 g kungsräkor (MSC certifierad) 2 klyftor vitlök 2 små torkade chilifrukt (peperoncino) 4 msk olivolja 250 g körsbärstomater, delade 5 msk persilja, finhackad salt
Hacka persilja och basilika. Slå över vittvin och buljong. Vänd ner hackad persilja och basilika och servera musslorna med de nykokta linguinerna och citronklyftor
persilja, finhackad. Häll sedan i vinet och låt koka någon minut. Öppen lasagne med krabba, vittvin och tomat, 2 portioner. 1/2 dl vittvin. 100 g krabba (både vitt och brunt kött). 1/2 dl vittvin