Sej med dijonsenap, vittvin och blandade örter. Men just matlagningsvin, senap och schalottenlök - det är tre av de basingredienser utan vilka mitt kök inte kan fungera
Vänd rödingen på köttsidan och tillsätt vin och lök och låt det hastigt koka in på hög värme, lyft upp rödingen på en tallrik så att den inte blir torr
När du är nöjd med smaken lägger du över alla grönsaker fint samt klipper över dill och gräslök. Stek fisken tills den har blivit stekt runtom och häll på vinet
När du är nöjd med smaken lägger du över alla grönsaker fint samt klipper över dill och gräslök. Stek fisken tills den har blivit stekt runtom och häll på vinet
Vit fisk i vitvinsås med dijonsenap och gräslök. Här använder jag rester av mitt vita matlagningsvin till såsen, en billig bit pollock och en färdig blandning av matkorn, råg, havre och vete
Vitt. en knippe gräslök. Vinerna och maten till vårens buffé. Lägg upp sköljda salladsblad på fat, fördela laxsalladen på dem och strö över finhackad gräslök
Tillsätt vinet och reducera tills ca hälften återstår. Den här gången var det instakonto @anax_skafferiet som inspirerade med läcker bild på krispig färsk sparris toppad med spättarullader och rom- och gräslökssås
några strån gräslök. Fördela soppan i tallrikar, ringla på crème fraiche, lite rapsolja och strö över lite gräslök, servera med ett gott bröd med lite ost, tex en vällagrad prästost
Receptet är från Elle Mat & Vin. hackad gräslök. 1 dl vittvin. 3 msk ljus vinäger. Tillsätt kikärterna och det vita vinet, stek i 3 minuter till och låt vinet koka ordentligt. 1 dl vittvin. 3 msk ljus vinäger