Tillsätt salamin och det vita vinet och låt allt fräsa ytterligare någon minut. Skär salamin i strimlor, hacka chili och vitlök och gul lök fint och hacka tomaterna i mindre bitar
½ liter vittvin. Lägg dem i en kastrull med vin och pressa en lime över. Strimla chilin och dela limen. Klipp över lite persilja, dela en till lime och lägg i skålen med musslor och servera med bröd att doppa i och ett gott vin till
Fräs broccolin i olivolja i några sekunder, lägg i finhackad chili och tunt skivad vitlök. 1 röd chili. 1-2 dl vittvin. Häll på vittvin och låt koka in i ungefär 3-5 minuter
Levande musslor, vittvin, smör, en tunnt skivad röd chilifrukt, tunnt skivad charlottenlök. häll i vinet och låt det börja koka innan du har i musslorna
Med massor av vitlök, chili, lime, koriander, aioli och vittvin. Finhacka vitlök och chili och bryn i smör i upphettad stekpanna tills de blivit glansiga
Finhacka vitlöken, hacka löken, paprikan, chilin och morötterna och stek i hälften smör och hälften olivolja tills lök sorterna känns mjuka men inte fått färg
½ röd chili. Vid vårat senaste besök åt jag en supergod pasta i tomatsås med vittvin och citron som jag kände att jag var tvungen att försöka efterlikna hemma
Tillsätt vitlök och chili och bryn ytterligare någon minut. Häll i tomater samt vittvin och låt koka ihop ca 5 minuter Blanda sedan med den nykokta pastan och vänd ner persilja. 0,5 st röd chili, hackad. 2 dl vittvin. 500 g pappardelle, kokt enligt anvisning på paketet 500 g rå salsicciakorv 4 msk olivolja 2 st vitlöksklyftor, tunt skivade 0,5 st röd chili, hackad 2 st tomater, tärnade 2 dl vittvin 1 kruka persilja, hackad salt och svartpeppar rikligt med riven parmesanost