Vitt vin chili recept

Kräftpasta med chili och vitt vin

Kräftpasta med chili och vitt vin

Lägg i kräftstjärtarna och häll sedan i vittvin, låt stå tills vinet har förångats och ta sedan bort stekpannan från spisplattan
Musslor i vitt vin och chili

Musslor i vitt vin och chili

½ liter vittvin. Lägg dem i en kastrull med vin och pressa en lime över. Strimla chilin och dela limen. Klipp över lite persilja, dela en till lime och lägg i skålen med musslor och servera med bröd att doppa i och ett gott vin till
Broccoli med vitlök, chili och vitt vin

Broccoli med vitlök, chili och vitt vin

Fräs broccolin i olivolja i några sekunder, lägg i finhackad chili och tunt skivad vitlök. 1 röd chili. 1-2 dl vittvin. Häll på vittvin och låt koka in i ungefär 3-5 minuter
Musslor, vin, chili, persilja

Musslor, vin, chili, persilja

Levande musslor, vittvin, smör, en tunnt skivad röd chilifrukt, tunnt skivad charlottenlök. häll i vinet och låt det börja koka innan du har i musslorna
Vitt vin och räkor

Vitt vin och räkor

Med massor av vitlök, chili, lime, koriander, aioli och vittvin. Finhacka vitlök och chili och bryn i smör i upphettad stekpanna tills de blivit glansiga
Tomatsås på blandade tomater och vitt vin

Tomatsås på blandade tomater och vitt vin

Finhacka vitlöken, hacka löken, paprikan, chilin och morötterna och stek i hälften smör och hälften olivolja tills lök sorterna känns mjuka men inte fått färg
Linguine med krabba, grädde och vitt vin

Linguine med krabba, grädde och vitt vin

Annikas mans krabbpasta med chili och vitlök hittar ni här och min lite mildare variant med schalottenlök, grädde och vittvin nedan
Pappardelle med salsiccia, vitt vin och tomat

Pappardelle med salsiccia, vitt vin och tomat

Tillsätt vitlök och chili och bryn ytterligare någon minut. Häll i tomater samt vittvin och låt koka ihop ca 5 minuter Blanda sedan med den nykokta pastan och vänd ner persilja. 0,5 st röd chili, hackad. 2 dl vittvin. 500 g pappardelle, kokt enligt anvisning på paketet 500 g rå salsicciakorv 4 msk olivolja 2 st vitlöksklyftor, tunt skivade 0,5 st röd chili, hackad 2 st tomater, tärnade 2 dl vittvin 1 kruka persilja, hackad salt och svartpeppar rikligt med riven parmesanost