Tillsätt smör och sist rom. Rulla ut den stelnade romtryffeln i florsocker till fingertjocka stänger. Kavla ut marsipanen ca 5 cm brett och rulla in romtryffeln. 15 ml mörk rom
Servering krasse gräslök forellrom. 8 vita sparrisar salt citron smör. Mousselinesås3 äggulor 400 g smör 1 dl grädde 0,5 citron, rivet skal tabasco salt
Dessa ska se ut som snöbollar är tanken, smakar en härlig blandning av vit choklad, glögg och rom. Tyvker man inte om rom och glögg kan man enkelt utesluta det och ha i lite mer grädde
1 flaska vitt vin. Vill du ha en starkare variant så blanda i 1 dl ljus rom. 1 flaska vitt vin. Vill du ha en starkare variant så blanda i 1 dl ljus rom
Smaksätt ev med rom. ev 1 msk mörk rom. Antal portioner 1 port 2 port 4 port 6 port 8 port Välj 100 g vit choklad 50 g Arla® Svenskt Smör 2 msk vetemjöl 1 krm bakpulver 1 krm salt 2 ägg ev 1 msk mörk rom Passionssås
Smaksätt ev med rom. 100 g vit choklad50 g smör3 msk vetemjöl½ tsk bakpulver1 krm salt2 äggev 1 msk mörk romHacka eller bryt chokladen i bitar. 1 msk mörk rom
2 citroner 2 lime 1 apelsin 1 liter jordgubbar 1 kruka mynta 1 flaska vitt vin 1 liter fruktsoda eller sprite Vill du ha en starkare variant så blanda i 1 dl ljus rom
Smaksätt ev med rom. Ev 1 msk mörk rom. 100 g vit choklad 50 g smör 3 msk vetemjöl ½ tsk bakpulver 1 krm salt 2 ägg Ev 1 msk mörk rom Passionssås 4 passionsfrukter 1 dl Arla turkisk meze matyoghurt