Det blev kanongott att rosta skivorna och äta dem med smör, ost och marmelad. Det här suveräna receptet på formfranska kommer från boken 'Kakor, bröd & tårtor' av Anna - Maria Lautman
Jag äter sällan vitt bröd längre med undantag för kafebesök och restauranter som serverar det och crostinis (små tunna skivor av bröd som du dränker i olja och gräddar i ugnen tills gyllna med pålägg som ostar, honung, sylt, skinka osv), det kan man använda det här receptet/brödet till, forma bara degen till baguetter istället för att fläta
Strimlad skinka på det och sen hälften av den rivan osten. 12 skivor vitt bröd (pågens jättefranska som är lite bastantare). ca 600 gram riven lagrad ost. 12 skivor vitt bröd (pågens jättefranska som är lite bastantare). 600 gram riven lagrad ost
Häromsistens hade jag en halv burk philadelphiaost som jag ville göra av med, så jag komponerade ihop en vit pizza med svamp, spenat, skogschampinjoner och viltök
Bre över ketchup och senap över varje bit och lägg en ostskiva på. Mia 644 kcal/port med pasta 270 kcal/port utan pasta 4 portioner 500 g må gott lättkorv 2 st tomater 2 msk ketchup 2 msk senap 8 skivor ost max 17% Skär falukorven i 8 tjocka skivor. 8 skivor ost