1 dl muscovadosocker. 1 dl muscovadosocker. Sån grymt god kladdkaka. Vit choklad och blåbär. Den måste sätta sig över natten i kylen för att få den sega konsistensen som en kladdkaka ska ha
Rör samman smör och muscovadosocker med elvisp. Ljust muscovadosocker. Sätt ugnen på 175°. Sätt fast ett bakpapper i botten på en form med löstagbar kant, ca 24 cm i diam, och smörj kanterna
Om man gör maräng med rårörsocker eller muscovadosocker kan den bli lite sjaskigt grå i färgen, och inte sådär bländande vit och vacker som man gärna vill ha den
lite ljumma)Brownies med vit choklad och chokladsås9 stBrownies115 g smör115 g mörk choklad300 g strösocker1 krm salt1 tsk vaniljsocker2 ägg115 g vetemjöl2 msk kakao100 g vit chokladKolasås55 g smör225 g ljust muscovadosocker (alt